Betrokken lezer

Hou je van de verhalen en de andere teksten die ik schrijf en wil je me helpen om verder te schrijven? Dan kan je je registreren als een betrokken lezer. Als betrokken lezer betaal je een kleine maandelijkse bijdrage voor mijn publicaties. Dit laat me toe nog meer te investeren in het maken van publicaties.

Met uw bijdragen kan ik:

  • meer tijd besteden aan het zorgvuldig maken van verhalen
  • meer research verrichten zodat de essays nog meer onderbouwd worden
  • publicaties op papier uitgeven voor de lezers die er interesse in hebben
  • extra diensten aan u aanbieden zoals achtergrondinformatie, extra publicaties...

Doorgaans publiceer ik twee bijdragen (verhalen of essays) per maand. Deze ontvang je in je mailbox. Je kan ze ook op Facebook of deze website terugvinden.

Voor de onderstaande formules werk ik met het platform Patreon, dat zorgt voor veilige transacties tussen de creatieve wereld en het publiek.

Word een betrokken lezer

Lezer

€ 3
Je moedigt me als lezer aan
Ontvang publicaties als eerste
Korting op uitgaves in boekvorm

Supporter

€ 5
Je wilt meer weten
Ontvang publicaties als eerste
Korting op uitgaves in boekvorm
Ontvang achtergrondinformatie

Fan

€ 10
Je wilt meer lezen
Ontvang publicaties als eerste
Korting op uitgaves in boekvorm
Ontvang achtergrondinformatie
Ontvang extra publicaties
Ontvang een persoonlijk verhaal

Ook zonder inschrijving op één van de bovenstaande formules kan je mijn publicaties ontvangen. Schrijf je in met onderstaand formulier ontvang regelmatig een verhaal.

 

Waarom betrokken lezers?

Sedert de komst van het internet is het, voor wie creatief is, gemakkelijker om rechtstreeks zijn of haar publiek te bereiken. Er is geen tussenpersoon zoals een uitgeverij, boekenwinkel of platenmaatschappij meer nodig om je creatief resultaat bij je doelgroep te krijgen.

Rechtstreeks je werk via het internet verspreiden veroorzaakt echter de gedachte dat wat je online vindt, gratis is of toch zou moeten zijn.  En aangezien creatievelingen niet kunnen leven zonder een publiek dat hun teksten leest of liedjes beluistert, gaan ze dan ook vaak hun materiaal zomaar aanbieden.

Met de bovenstaande formules bied ik een tussenoplossing aan. Ik blijf wat ik maak vrij aanbieden, maar wie echt geniet van wat ik maak, is vrij om het creatieproces te ondersteunen. Hoe meer steun ik krijg, hoe meer energie ik kan steken in het verfijnen van mijn bekwaamheid en hoe beter het resultaat zal zijn dat u krijgt.

Om u aan te moedigen voeg ik ook enkele extra's toe, zoals de achtergrondinformatie over een tekst (waaruit kwam de inspiratie, welke theorie schuilt er soms achter bepaalde uitspraken...). De echte fans mogen mij altijd contacteren als ze eens een tekst op maat wensen voor een specifieke gelegenheid. Dan stel ik graag mijn vaardigheid ter beschikking.

Als je kiest om mij te ondersteunen, dan zal je doorverwezen worden naar de website van Patreon. Dat is het platform waarop ik mijn diensten tegen betaling aanbiedt. Patreon is gemaakt door en voor mensen die creatief bezig zijn (muzikanten, schrijvers, videomakers...) en dit willen aanbieden aan hun publiek tegen een vergoeding.

Wat Patreon is, wordt hieronder toegelicht: