Motivatie en innovatie

Ik begeleid mensen en organisaties (profit, social profit, overheid, klein en groot) rond vraagstukken over motivatie en innovatie.

  • Ben ik gemotiveerd? Wat drijft mij?
  • Zijn mijn medewerkers (nog voldoende) gemotiveerd?
  • Wat zijn gevolgen van (technologische) innovatie op mijn activiteiten?

Deze vragen liggen aan de basis van veel vraagstukken en uitdagingen die dagelijks ons pad kruisen. Mensen vragen zich af waar ze met hun (professioneel) leven naartoe willen. Bedrijven vragen zich af waar morgen hun markt zich situeert.

Ik luister naar uw vragen en stel zelf veel vragen, vragen die u misschien vergeet te stellen of niet mag stellen, ga dan parafraseren, vergelijken en patronen blootleggen, waarna we samen plots ontdekken wat uw volgende stappen zijn om uw vraagstuk op te lossen.

Ik begeleid zowel personen als ondernemingen. Individuele personen krijgen steeds een eerste advies, zonder kosten. Kleine organisaties ondersteuning bij het uitwerken van hun business plan, marketing verhaal, website omdat hier vaak een compacte totaaloplossing op korte termijn nodig is. De basis blijft evenwel steeds: wat drijft jou en vinden we dat terug in je plan?

Referenties op naam worden niet online gedeeld maar enkel tijdens een gesprek toegelicht. Ik mocht zowel de gekende Captains of Industry adviseren als dorpsgenoten, die droomden van die eigen verhaal. De organisaties die ik mocht adviseren zijn: Technologiebedrijven, overheidsorganisaties, verzekeringsmaatschappijen, industriële familiebedrijven, multinationals en start-ups en scale-up-bedrijven.

Een samenwerking ontstaat steeds na een kennismaking en de wederzijdse bevestiging dat het klikt. Klikt het niet, dan zijn er heel zeker andere adviseurs die meer geschikt zijn.

Contacteer me vrijblijvend om kennis te maken (093 840 841)