Teambuilding en workshops

De rode draad doorheen heel mijn carrière betrof het geven van lezingen en workshops. Het begon in mijn eigen bedrijven voor eigen medewerkers en resulteerde uiteindelijk in lezingen op podia in grote delen van de wereld. Ook nu kan u mij nog boeken voor lezingen en workshops.

Volgende lezingen zijn beschikbaar:

  • Passie & Naïviteit: voorwaarden om te innoveren: lezing over het ontwikkelen van gedrevenheid (passie) via uw organisatiestructuur en leiding geven en de tolerantie voor fouten (durven naïviteit omarmen in uw organisatie). Deze lezing 20 jaar oud en nog steeds even actueel!
  • Inspiring Drums: Aan de hand van echte muziekinstrumenten en live muziek, vertel ik u het verhaal van de innovatie in de wereld van de percussie (beginnend bij de eerste boomstam tot de hedendaagse drumcomputer). Waarom zijn er nog drummers als de technologie helemaal is veranderd?
  • Er was eens...een goed verhaal (dat je niet vergeet): Ik vertel en schrijf al dertig jaar verhalen (van managementverhalen, over kinderverhalen tot theaterstukken). Hoe maak je een goed verhaal...(van deze lezing is ook een workshopversie mogelijk).

 

Teambuilding: theater

Echte duurzame teamspirit ontstaat als een groep mensen over een verloop van tijd één gemeenschappelijk doel moeten bereiken dat gepaard gaat met de nodige moeilijkheden.

Ik bied u aan om met een groep medewerkers van uw onderneming een theatervoorstelling te maken en deze op te voeren in uw bedrijf (uw medewerkers, uw partners, uw klanten, uw leveranciers....naar keuze). Een theatervoorstelling maak je niet zomaar. Er is tijd en een pak inspanning voor nodig. Deze teambuildingactiviteit wordt dan ook uitgevoerd over een langere periode van meerdere dagen, grotendeels buiten kantoortijd. Als inzet kan dat al tellen. Zo werk je aan een echt hecht team.

10 daagse workshop:

  • tien contactmomenten (10 keer een van avond 2,5u per week)
  • maximaal tien spelers en enkele andere medewerkers (spelersaanwezigheid is vereist op elke repetitie)
  • Aanleren van theatertechnieken (spelen, spreken, bewegen)
  • Instuderen van een verhaal
  • spelen voor eigen publiek (1 of 2 keer). De voorstelling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.
  • Optioneel: u kan ervoor kiezen om een verhaal op maat te laten maken dat afgestemd is op de interne of externe communicatie van uw onderneming.