Over deze site en mezelf

Het merendeel van mijn carrière vervulde ik een rol waarbij ik vaak op een podium stond als gezicht van een onderneming, als docent of als gastspreker. Ik specialiseerde me in innovatie en motivatie. Hoewel ik nog steeds enkele ondernemingen onder mijn hoede heb (zie onder), wordt een groot deel van mijn tijd besteed aan het maken van verhalen waarvan je er vindt op deze website en realiseren van theaterstukken. Eind 2018 startte ik met enkele vrienden een nieuw theatercollectief SARAH. Ik verleen ook mijn medewerking als realisator bij producties in andere gezelschappen.

 

 

 

 

Verder zijn mijn dagen gevuld met volgende mix aan activiteiten:

  • Samen met enkele andere ondernemers richtte ik Wash-it op, een onderneming die maatwerkbedrijven in Vlaanderen groepeert om herbruikbare bekers te wassen.
  • Met mijn bedrijf TA-Pas bied ik communicatie en technologiediensten aan: informatiebeeldschermen , telefonie, bewakingscamera en laadpunten voor elektrisch vervoer (auto en fiets).
  • In mijn kantoren baat ik een landelijke co-working space uit genaamd KW27
  • Ik geef nog wel eens lezing.
  • Ik duik regelmatig in mijn houtatelier en maak, al dan niet in opdracht, speelgoed of andere constructies op maat. Zie hiervoor mijn facebookpagina SPEELHOUT.

Veel leesplezier en bedankt voor uw bezoek.

Jens