Loading...

Over deze site en mezelf

“Van aan de wal” verwijst naar “de beste stuurlui staan aan de wal”. Zo heb ik me de afgelopen 25 jaar gevoeld.  Het merendeel van mijn carrière vervulde ik een rol waarbij ik anderen de les spelde, als trainer, docent, manager, consultant. Ik specialiseerde me in innovatie en motivatie. Na 25 jaar kan ik alleen maar mijn bedenking van de eerste dag bevestigen: consultants kunnen je helpen, maar zorg vooral dat je zelf voldoende doet, vooral als het gaat over nadenken.  Ik ben al enige tijd geen consultant meer maar geef nog graag steun en advies aan starters, jonge ondernemers en iedereen die toch zijn kans wil wagen in het ondernemerschap.

Verder zijn mijn dagen gevuld met volgende mix aan activiteiten:

  • Ik ben opnieuw aan de slag als theatermaker. Samen met enkele vrienden richtte ik een nieuw amateurgezelschap op: Sarah. Wil je kennis maken met theater, altijd welkom. Weet dat we ook workshops organiseren voor amateurs zoals ik voor organisaties doe.
  • Ik schrijf terug mijn verhalen. Deze vind je op deze website. Reacties en bedenkingen hierop vind ik altijd fijn.
  • Ik geef nog wel eens lezing. Ik kan het dus toch niet laten, vertellen hoe het zou moeten – van aan de wal.
  • Met mijn bedrijf TA-Pas bied ik technologiediensten aan: telefonie, bewakingscamera, informatiebeeldschermen en laadpunten voor elektrisch vervoer (auto en fiets).
  • Samen met enkele andere ondernemers richtte ik Wash-it op, een onderneming die maatwerkbedrijven in Vlaanderen groepeert om herbruikbare bekers te wassen.
  • Ik dook terug in mijn houtatelier en maak, al dan niet in opdracht, houten speelgoed of andere constructies op maat. Zie hiervoor mijn facebookpagina SPEELHOUT.

Veel leesplezier en bedankt voor uw bezoek.

Jens