Loading...

Ik schrijf en regisseer theaterstukken. Deze worden gespeeld door amateurverenigingen (zie onder) of door ons eigen theatercollectief Sarah.

Theaterworkshops en het maken van theaterstukken wordt ook als langlopende teambuilding-activiteit voor ondernemingen aangeboden. Lees meer...

Hieronder een lijst van de geschreven stukken:

  • Voel (première op 6 december): “Terugblik op gemaakte keuzes”. Een vrouw verzamelt, uit schrik voor dementie, objecten uit haar verleden om de herinneringen aan het verleden te bewaren. Elk object heeft een verhaal. Op een dag is één object verdwenen: een herinnering aan een jeugdliefde die niet is doorgegaan. Ze probeert de herinnering terug aan te vullen door een avond door te brengen met die oude jeugdliefde. Ondertussen worstelen haar dochters met hun eigen liefdeslevens.
  • Nutteloze mensen leven langer (2019): Kort stuk voor theaterworkshop van Sarah gebaseerd op de teksten van de chinees wijsgeer Zhuang-Zi.
  • Het Feest (2016): “De moeilijkheid van het keuzeproces”. hoe maak je keuzes voor je toekomst en wordt je toekomst werkelijkheid door de keuze te leren beminnen. Het stuk vertelt over keuzes in de liefde, het werk, het leven. Op de planken gezet in een productie van La Barraca Gent.
  • Climatis Vitalba (2009): Muzikaal kindertoneel met 300 kinderen. Gemaakt met de Gemeentelijke Basisschool De Bosrank.
  • Shangri-La (2008): Wat gebeurt er als je in een hotel belandt waar de tijd stil staat zolang je er verblijft? Op de planken gezet in een producie van Het Nieuw Zingems Toneel.
  • Vera (2006): “Kiezen voor je toekomst”. Een man, de uitbater van een eendjeskraam op de kermis, vertelt hoe hij probeert van zijn verleden los te  komen om zijn keuze te maken voor de toekomst. Hij vertelt het verhaal van Vera, een weesmeisje dat opgroeit op de kermis en dat haar verleden (haar vader) zoekt. Op de planken gezet in een productie van Het Nieuw Zingems Toneel en tijdens De Dag van het Geluk in Leuven (2009).