Over deze site en mezelf

2015-09-10 13.48.37-1gr

“Van aan de wal” verwijst naar “de beste stuurlui staan aan de wal”. Zo heb ik me de afgelopen 25 jaar gevoeld.  Het merendeel van mijn carrière vervulde ik een rol waarbij ik anderen de les spelde, als trainer, docent, manager, consultant. Ik specialiseerde me in innovatie en motivatie. Je vindt er op deze website nog wat sporen van terug. Ik ben al enige tijd geen consultant meer maar geef nog graag steun en advies aan starters, jonge ondernemers en iedereen die toch zijn kans wil wagen in het ondernemerschap.

Verder zijn dagen gevuld met volgende activiteiten:

  • Ik nam ons familiebedrijfje inzake telecommunicatie voor KMO en zelfstandigen over en doopte het TA-Pas. Ondertussen zitten we met TA-Pas in de wereld van laadpunten voor elektrisch vervoer. Je vindt er meer over op www.TA-Pas.be.
  • Ik adviseer bedrijven nog steeds rond strategische communicatie en schrijf verhalen op maat, websites en video.
  • Ik ben opnieuw aan de slag als theatermaker. Om dit te ontdekken, bezoek de website Sarah.click.
  • Ik dook terug in mijn houtatelier en maak, al dan niet in opdracht, houten speelgoed of andere constructies op maat. Zie hiervoor SPEELHOUT (op facebook).
  • En ik schrijf terug mijn verhalen. Deze vind je op deze website. Reacties en bedenkingen hierop vind ik altijd fijn. En af en toe geef ik nog wel eens lezing die hiermee verband houdt. Ik kan het dus toch niet laten, vertellen hoe het zou moeten – van aan de wal.

 

Veel leesplezier en bedankt voor uw bezoek.

Jens