Over deze site en mezelf

2015-09-10 13.48.37-1gr

“Van aan de wal” verwijst naar “de beste stuurlui staan aan de wal”. Zo heb ik me de afgelopen 25 jaar gevoeld. Op de foto hierboven sta ik in 1976 op de brug van een baggerschip. Profetischer kan het niet. Het merendeel van mijn carrière vervulde ik een rol waarbij ik anderen de les spelde, als trainer, docent, manager, consultant. Ik specialiseerde me in innovatie en motivatie. Je vindt er op deze website nog wat sporen van terug. Het gemakkelijk om anderen te zeggen hoe het moet. Vaak had ik het gevoel dat ik baggerde. Ik ben al enige tijd geen consultant meer.

Nu vul ik mijn dagen met verschillende activiteiten waar ik interesse in heb en plezier aan beleef:

  • Ik nam ons familiebedrijfje inzake telecommunicatie voor KMO en zelfstandigen over en doopte het TA-Pas. Je vindt er meer over op www.TA-Pas.be.
  • Ik ben opnieuw aan de slag als theatermaker. Om dit te ontdekken, kom je best naar een theaterzaal en als je wilt weten waar een stuk in productie is, dan stuur je me maar een mailtje.
  • Ik dook terug in mijn houtatelier en maak, al dan niet in opdracht, houten speelgoed of andere constructies op maat. Zie hiervoor SPEELHOUT (op facebook).
  • En ik schrijf terug mijn verhalen. Deze vind je op deze website. Reacties en bedenkingen hierop vind ik altijd fijn. En af en toe geef ik nog wel eens lezing die hiermee verband houdt. Ik kan het dus toch niet laten, vertellen hoe het zou moeten – van aan de wal.

 

Veel leesplezier en bedankt voor uw bezoek.

Jens